Παπούτσια Καλοκαίρι 2020 | Τα 5 χρώματα που πρέπει να φορέσετε
Στα παπούτσια εκτός από τα σχέδια, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα χρώματα! Αυτό το καλοκαίρι στη βιομηχανία των υποδημάτων κυριαρχεί το λευκό, τα χρώματα της γης και τα nude χρώματα.
 
  • Λευκό χρώμα
Έχει κάποιες σεζόν που το λευκό έχει κάνει την εμφάνισή του στα παπούτσια και οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες θεώρησαν πως αυτή η τάση θα είναι προσωρινή. Προς έκπληξη όλων, το λευκό χρώμα έχει έρθει για να μείνει και φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι!   Στο Piedini θα βρείτε τα υπέρκομψα γυναικεία mules Tamaris σε λευκό δέρμα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας με αντιολισθητική σόλα και ειδικής τεχνολογίας πέλμα TOUCH-IT με gel. Το τακούνι τους ύψους 4,5 cm ANTI-SHOKK που απορροφά το 50% των κραδασμών, υπόσχεται άνετο περπάτημα από το πρωί έως το βράδυ. Το λευκό χρώμα, ακόμα και όταν μιλάμε για παπούτσια, είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα. Μπορείτε να τολμήσετε ένα total white σύνολο κάνοντας μια πολύ κομψή επιλογή. Επιπλέον ταιριάζει με σκουρόχρωμα blue jeans ή midi αέρινες φούστες και αναδεικνύει καταπληκτικά το μαύρισμα σας. Τα συγκεκριμένα παπούτσια ακολουθούν και την τάση στα σχέδια, πέρα από τα χρώματα, η οποία δεν είναι άλλη από τα mules. 
  • Nude
Οι γόβες και τα πέδιλα σε nude χρώμα ή αλλιώς της άμμου, είναι από τα κλασικά κομμάτια που υπάρχουν σε μια γυναικεία ντουλάπα και δε γίνεται να λείπουν φέτος. Αυτό το χρώμα στα παπούτσια υπογραμμίζει τη μοναδικότητα και το σέξι λουκ σας, χωρίς να χάνετε από κομψότητα. Επιπρόσθετα, είναι η ιδανική επιλογή που θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες ακόμα και αν είστε φαν των φλατ παπουτσιών. Τα γυναικεία πέδιλα Makis Fardoulis σε χρώμα άμμου διαθέτουν μοντέρνο κόψιμο που αγκαλιάζει το πόδι και το κολακεύει. Έχει τακούνι ύψους 11,5 cm, φιάπα 2,5m και πολύ μαλακό πάτημα το οποίο δεν θα σας κουράζει καθόλου στις επίσημες εμφανίσεις σας. Αν ψάχνετε για ένα κλασικό στιλ τότε ο καλύτερος τρόπος να τα φορέσετε είναι με ένα μονόχρωμο άουτφιτ. Για παράδειγμα με ένα γλυκό κρεμ- μπεζ φόρεμα και να το ολοκληρώσετε με μια λευκή τσάντα. Άλλος ένας υπέροχος συνδυασμός είναι να συνδυάσετε τα πέδιλα σας με παστέλ αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνετε βόλτες στην πόλη. 
  • Μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες
Το μαύρο μπορεί να μοιάζει μια κλασική επιλογή αλλά με τις χρυσές λεπτομέρειες δίνει μια φινέτσα στο στιλ σας, δείχνοντας μοντέρνο και ακριβό. Τα γυναικεία σανδάλια KOMIS & KOMIS σε μαύρο χρώμα διαθέτουν χρυσά φλουριά και αποπνέουν αρχαιοελληνικό στιλ. Είναι εξαιρετικής ποιότητας με μαλακό δέρμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που τα καθιστά άνετα. Φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ και είναι ένα κομμάτι που θα το χρειαστείτε στις διακοπές σας. 
  • Ταμπά
Οι ταμπά αποχρώσεις ή αλλιώς τα γήινα χρώματα, φοριούνται κάθε καλοκαίρι από το πρωί έως το βράδυ και αποτελούν μια πολύ κομψή επιλογή. Οι γυναικείες πλατφόρμες KOMIS & KOMIS σε ταμπά δέρμα υπόσχονται άνεση σε κάθε σας βήμα. Είναι κατασκευασμένες από φυσικό δέρμα και το πάτημά τους είναι εξαιρετικά μαλακό.  Αν προτιμάτε τις παντόφλες, μια ωραία επιλογή είναι οι γυναικείες παντόφλες KOMIS & KOMIS σε ταμπά απόχρωση. Είναι άνετες για όλη τη μέρα και ταιριάζουν τέλεια με ψηλόμεσα αέρινα σορτς σε μπεζ ή χακί αποχρώσεις και ψάθινες τσάντες για πιο boho στιλ.   
  • Κίτρινο
Για το τέλος, σας αφήσαμε ένα έντονο χρώμα που είναι και φέτος στη μόδα, το κίτρινο! Για τις κοπέλες που θέλουν να τολμήσουν και να ξεχωρίζει το look τους είναι μια ιδανική επιλογή. Μια πρόταση είναι οι γυναικείες παντόφλες Fantasy Sandals που προσφέρουν άνετο περπάτημα, καθώς διαθέτουν ανατομικό πάτο και είναι κατασκευασμένα από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας.  Για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε το κίτρινο από το πρωί έως το βράδυ, σας προτείνουμε τις γυναικείες εσπαντρίγιες Makis Fardoulis. Είναι μια κομψή και άνετη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι και το λουράκι θα σας βολέψει. Είναι σίγουρα ένα παπούτσι που αξίζει να έχετε στη ντουλάπα σας και είναι αρκετά θηλυκό.  Τα παπούτσια σε κίτρινες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με ρούχα σε ουδέτερα χρώματα, με total white λουκ ή navy.   Αν θέλετε να ανακαλύψετε παπούτσια και σε άλλες αποχρώσεις, στο Piedini Shoes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία υποδημάτων σε χρώματα και brands, για να διαλέξετε.